Reset, Privacy & Data

إزاي بتتحمي بيانات المستخدم

إجراءات الخصوصية وحماية البيانات أثناء وبعد جلسة الإيجار بتاعتك.

إعادة ضبط الجهاز بعد الإيجار

لما الإيجار بتاعك يخلص، الجهاز بيتمسح أوتوماتيك. كل التطبيقات والملفات والحسابات وبيانات الجلسة بتتمسح. الجهاز بيرجع لحالة نضيفة للمستخدم اللي بعده.

مسح البيانات بإيدك

تقدر تمسح كل البيانات بإيدك في أي وقت أثناء جلستك عن طريق زرار Wipe Data. ده بيمسح الجهاز على طول من غير ما تستنى الإيجار يخلص.

من غير تسجيل للإجراءات

إحنا ما بنسجّلش إجراءاتك ولا بنحفظ سجلات اتصال أثناء الجلسة. نشاط جلستك ما بيتخزّنش.

الكاميرا والمكالمات

في الأجهزة المستضافة، الوصول للكاميرا والمكالمات التليفونية متقفلين بحكم التصميم. مش هتقدر تعمل مكالمات ولا توصل للكاميرا من جهاز مؤجّر.

بننصحك تسجّل خروج من حساباتك قبل ما الجلسة تخلص كإجراء خصوصية إضافي.

محتاج مساعدة أكتر؟

اتفرّج على كل المقالات أو كلّم الدعم.