Kiralama sonrası cihaz sıfırlama
Kiralamanız sona erdiğinde cihaz otomatik olarak silinir. Tüm uygulamalar, dosyalar, hesaplar ve oturum verileri silinir. Cihaz, bir sonraki kullanıcı için temiz bir duruma döner.
Manuel veri silme
Oturumunuz sırasında istediğiniz zaman Wipe Data düğmesiyle tüm verileri manuel olarak silebilirsiniz. Bu, kiralamanın bitmesini beklemeden cihazı hemen siler.
İşlem kaydı yok
İşlemlerinizi kaydetmiyor veya oturum sırasında bağlantı günlükleri tutmuyoruz. Oturum etkinliğiniz saklanmaz.
Kamera ve aramalar
Host cihazlarında kameraya erişim ve telefon aramaları tasarım gereği engellenmiştir. Kiralık bir cihazdan arama yapamaz veya kameraya erişemezsiniz.