DroidDesk
Sıfırlama, Gizlilik ve Veri

Cihaz sahibi ne görebilir?

Oturumunuz etkinken cihaz sahibi ekranınızı veya etkinliğinizi göremez: özel bir gizlilik ekranı fiziksel telefonu gizler.

DroidDesk kullanıcılarının en sık sorduğu sorulardan biri, fiziksel telefonun sahibinin uzaktan oturum sırasında olanları görüp göremeyeceğidir.

Kısa cevap şudur: oturumunuz etkinken, cihaz sahibi ekranınızı veya telefondaki etkinliğinizi göremez.

Nasıl çalışır

DroidDesk cihazları, akıllı telefonu ve internet bağlantısını sağlayan sahiplerin yanında fiziksel olarak bulunur.

Bir cihaza uzaktan bağlandığınızda, fiziksel telefonda özel bir gizlilik ekranı gösterilir. Bu gizlilik ekranı, etkinliğinizi cihazın fiziksel olarak yakınındaki herkesten gizlemek için tasarlanmıştır.

Cihaz sahibi neyi göremez

Etkin bir uzaktan oturum sırasında cihaz sahibi şunları göremez:

hangi uygulamaları açtığınızı
ekranda ne gösterildiğini
mesajlarınızı
hesaplarınızı
tarama geçmişinizi
ziyaret ettiğiniz web sitelerini
telefon içinde gerçekleştirdiğiniz işlemleri

Cihaz sahibi ayrıca uzaktan oturumunuza da katılmaz.

Kiralamanız sona erdiğinde ne olur?

Kiralama sona erdiğinde, yüklediğiniz veya indirdiğiniz dosyalar dahil kullanıcı verileri cihazdan otomatik olarak silinir.

Bu dosyalardan herhangi birine ihtiyacınız varsa, kiralama sona ermeden önce bunları indirin. Daha fazla bilgi: Kiralama sona erdiğinde verilerinize ne olur?

Temel fikir

Uzaktan oturumunuz etkinken, cihazdaki etkinliğiniz cihaz sahibinden gizlidir.

Kiralama sona erdiğinde DroidDesk, yüklediğiniz veya indirdiğiniz dosyalar dahil kullanıcı verilerini otomatik olarak siler; saklamak istediklerinizi oturum bitmeden önce indirin.

Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var?

Tüm makalelere göz atın veya destekle iletişime geçin.