Neden bir sıfırlama gereklidir
Bir sıfırlama, cihazı temizler ve temiz bir duruma döndürür; böylece şunları yapabilirsiniz:
- Yüklü uygulamaları ve dosyaları silme
- Hesaplardan çıkış yapma
- Yapılandırma ve ayar değişikliklerini kaldırma
- Cihazı bir sonraki oturuma veya kullanıcıya hazırlama
Sıfırlama seçenekleri
Kiralama sona erdiğinde otomatik silme
Kiralama süreniz sona erdiğinde cihaz otomatik olarak fabrika ayarlarına sıfırlanır.
İstediğiniz zaman manuel sıfırlama
Oturumunuz sırasında kiralama sayfasındaki Wipe Data düğmesiyle bir sıfırlamayı manuel olarak başlatabilirsiniz.
Sıfırlama tüm verileri sildiği için, oturum sona ermeden önce hesaplarınızdan çıkış yapmanızı öneririz.